La vellesa en positiu

Cada cop hi ha més gent gran, és una realitat que a Catalunya suposa que el 18,9% de la població sigui més gran de 65 anys. Una realitat que normalment es veu en negatiu, ens preocupa la sostenibilitat del sistema de pensions i la qualitat de l’atenció sanitària i social que podrem donar a la gent gran. Però, i si miréssim la longevitat com un fet positiu? El president de la Societat Espanyola de Geriatria i Gerontologia (SEGG) i director general del Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC), el doctor José Augusto García Navarro, ha respost a aquesta pregunta i reflexionat sobre aquest fenomen en un article d’opinió recentment publicat al Diari de Tarragona: La vejez en positivo 

la vellesa en positiu

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s