L’atenció centrada en la persona i la metodologia “snoezelen”, motiu de debat a la Comissió de Gestió Social

La Dra. María José Cid, experta en Snoezelen i presidenta a Espanya de la Internacional Snoezelen Association (ISNA), ha assistit a la Comissió de Gestió Social del CSC, celebrada el 30 d’abril, on ha fet una exposició sobre “Estimulació multisensorial en un espai Snoezelen”.

Snoezelen és una manera d’intervenció destinada a millorar la qualitat de vida de les persones. Es tracta de proporcionar, en uns entorns especialment dissenyats, l’oportunitat que la persona disposi d’un espai i un temps de benestar, de relaxació i contacte amb l’entorn. Aquesta intervenció pretén  proporcionar a la persona experiències agradables, que fomentin el seu benestar emocional i augmentin el seu nivell de relaxació, a la vegada que disminueixin el nivell de conductes disruptives i, en general, de sensacions poc satisfactòries.

La Dra. Cid ha explicat extensament en què consisteixen aquests espais i els beneficis que poden aportar en el benestar de les persones grans que estan en residències assistides, i el canvi d’actitud que suposa pels professionals en l’àmbit de cura a les persones.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s