Recupera la jornada sobre atenció centrada en la persona i intel·ligència emocional

El passat 13 de novembre el Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC) va celebrar la seva tercera jornada d’atenció social, que aquest cop va girar entorn l’atenció centrada en la persona i la intel·ligència emocional. 150 professionals van omplir el Palau Macaya de Barcelona per conèixer les impressions dels diversos experts que hi van participar, si no vas poder assistir o vols reviure la jornada, ja estan disponibles alguns materials com ara la notícia a la web del CSC, els vídeos de la retransmissió en directe a Persicope i el vídeo de la intervenció del robot Pepper a l’acte. Pròximament trobareu també un vídeo resum de la jornada.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s