II Jornada d’Atenció Social CSC: “Jo decideixo: seguim avançant en ACP”

Campanya mailify-01Després de l’èxit de la jornada del model d’atenció social que el Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC) va realitzar al 2016, aquest 9 de novembre arriba la segona edició que aquest cop es titularà Jo decideixo: seguim avançant en Atenció Centrada en la Persona. La conferència inaugural correrà a càrrec de Cristina Segura, directora del departament de Gent Gran de la Fundació “La Caixa” sobre Primer persones: cuidar com ens agradaria que ens cuidessin. Després es realitzarà una taula rodona amb diferents experiències en el model d’Atenció Centrada en la Persona (ACP) on diversos experts abordaran l’ACP en discapacitats intel·lectuals, l’ACP en atenció intermèdia i l’ACP en unitats de convivència. A més, la coordinadora d’ACP del CSC, Ingrid Roca, explicarà com es fa l’ACP a Escandinàvia, tot un model a seguir.

La jornada, que se celebrarà al Col·legi Major de Sant Jordi de Barcelona, finalitzarà amb la conferència del president de la Federació d’Associacions de Gent Gran de Catalunya (FATEC), Josep Carné, que porta un títol carregat d’intencions: Vull seguir decidint.

Aquesta jornada és gratuïta però requereix fer la inscripció per aforament de la sala. Consulta el programa i inscriu-te!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s