Comencem!

Us presento el nou espai a internet sobre Atenció Centrada en la Persona, on podrem compartir opinions, experiències i documentació interessant per tots aquells a qui ens importa una atenció social i sanitària més digna. Aquest blog pretén ser un espai de trobada obert a tothom i alhora una eina útil on trobar informació fiable sobre l’atenció centrada en la persona. Per aconseguir-ho comptarem amb els textos d’experts en aquest camp, també amb professionals que ens donin una visió del dia a dia de l’atenció i, dels familiars i usuaris. L’objectiu és que entre tots reflexionem i millorem a partir d’aquí l’atenció a la nostra gent gran.

Us anirem avançant les bondats d’aquest blog a mesura que anem creixent però ja us puc assegurar que a més de les entrades que els diferents col·laboradors publiquin, us deixarem enllaços d’interès a notícies sobre aquest àmbit, també a altres blogs, així com documentació que pugui ser d’interès per tots vosaltres. I, per descomptat, us convidem a participar amb els vostres comentaris.

Us seguirem informant, estigueu atents!

Ingrid Roca, coordinadora AICP del CSC

4 pensaments sobre “Comencem!

  1. Moltes felicitats per la iniciativa. Fa falta debatre, passar hores, pensar .. en un nou model d’atendre a les persones. Tothom hi es benvingut doncs -crec- que tothom estarà d’acord que el que fem ara cal anar-ho canviant. Com, cap a on, en quant temps, amb quins costos … això ens tocarà definir-ho a tots. Benvingut el debat!

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s